Piuliță în formă de T M8 din oțel inoxidabil A2 pentru profilele suport SFA / pachet de 1 buc.

Ciocan "T" piuliță M8 din oțel inoxidabil A2
Piuliță în formă de T M8 din oțel inoxidabil A2 pentru profilele suport SFA
Selectați o variantă
Množství v balení 500 ks
U výrobce 26 ambalaj
Množství v balení 1 ks
Na dotaz
Množství v balení 100 ks
Na dotaz
Preț total5,42 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 ambalaj
Preț pentru ambalaj 5,42 ron MwSt
Na dotaztrebuie să întrebăm în jur
Cod0105134ProducătorWT WINTECH a.s.Garanție24 luni

Piuliță în formă de T M8 din oțel inoxidabil A2 pentru profilele suport SFA / pachet de 1 buc.

Piulița în T cu cap de ciocan pentru profilele SFA este un element important pentru sistemele fotovoltaice, asigurând o fixare stabilă și sigură a panourilor. Această piuliță este concepută special pentru a fi utilizată cu aceste profile specifice și servește drept contragreutate pentru șuruburile care fixează elementele de montare a panourilor.

Piulița este în formă de ciocan și este concepută pentru a aluneca ușor și precis în profil. Este fabricată din material de înaltă calitate care asigură rezistență și durabilitate. Datorită designului său și a prelucrării precise, piulița asigură o legătură fermă între profil și șurub, asigurând astfel o fixare stabilă a panourilor solare.

Instalarea piuliței cu ciocan este simplă și intuitivă. Pur și simplu introduceți-o în profil și apoi fixați-o cu un șurub. Se creează astfel o conexiune sigură și fiabilă care asigură fixarea fermă și stabilă a panourilor pe tot parcursul sistemului fotovoltaic.

Piulița cu ciocan pentru profilele SFA este un element important pentru instalarea corectă a panourilor solare. Utilizarea sa asigură fixarea corectă și sigură a panourilor pe profilele de susținere, care contribuie la performanța optimă și la funcționarea pe termen lung a instalației dvs. fotovoltaice.

Cu ajutorul piuliței cu ciocan cu profil SFA obțineți fiabilitate, rezistență și stabilitate în sistemul dumneavoastră fotovoltaic. Această piuliță este un element cheie pentru instalarea corectă și funcționarea fără probleme a panourilor solare care utilizează aceste profile specifice.

ProducătorWT WINTECH a.s.
VariantăMnožství v balení 1 ks
Tipul varianteiCantitate la pachet 1 buc
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul