Cuplaj SP din oțel inoxidabil pentru profile SH - anodizat negru - pachet de 1

Cuplajele sunt utilizate pentru a conecta profilele individuale.
Cuplaj SP din oțel inoxidabil pentru profile SH - anodizat negru - pachet de 1
Preț total14,8 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 14,8 ron MwSt
Na dotaztrebuie să întrebăm în jur
Cod0106073Garanție24 luni

Cuplaj SP din oțel inoxidabil pentru profile SH - anodizat negru

Cuplajul SP este un element important pentru sistemele fotovoltaice, care permite conectarea și alinierea profilelor SH individuale. Acest cuplaj este conceput pentru rezistență, fiabilitate și ușurință în instalare.

Cuplajul SP este utilizat pentru a conecta și alinia profilele, creând astfel o conexiune solidă și asigurând o construcție uniformă și stabilă. Cu ajutorul acestui cuplaj, puteți construi un cadru robust pentru panouri solare care rezistă la influențele externe și oferă un suport solid.

Instalarea cuplajului SP este simplă și intuitivă. Conectați profilele SH individuale cu ajutorul cuplajelor SP pentru a asigura conectarea și alinierea corectă. Astfel se creează un cadru solid și stabil care asigură performanța optimă a sistemului solar.

Cuplajul SP este fabricat din material de înaltă calitate, care oferă suficientă rezistență și durabilitate. Acesta este proiectat să reziste la condițiile meteorologice și să servească drept componentă pe termen lung a unui sistem fotovoltaic.

Cu ajutorul cuplajului SP, puteți conecta și alinia cu ușurință și în mod fiabil profilele SH individuale pentru a crea o structură stabilă și solidă pentru panourile solare. Astfel, instalația dvs. fotovoltaică va fi securizată printr-o conexiune optimă și fiabilă a profilelor.

VariantăMnožství v balení 1 ks
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul