EVERGREEN Renovation Renovation Amestec de iarbă cu uscare automată 1kg

EVERGREEN Renovation Renovation Amestec de iarbă cu uscare automată 1kg
Produs nou
Preț total75,5 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 75,5 ron MwSt
U výrobce 15 bucîn două zile pentru colectare
Cod910762Garanție24 luni

EVERGREEN Renovation Renovation Amestec de iarbă cu uscare automată 1kg

Amestecul de gazon de renovare EVERGREEN cu "efect de covor" este utilizat în principal pentru îngroșarea și refacerea zonelor deteriorate. Acesta conține o specie nou crescută de iarbă perenă de secară (Lolium Perenne RPR), care are o capacitate de regenerare ridicată. Datorită acestei proprietăți, obțineți un gazon durabil și dens care, cu o îngrijire adecvată (fertilizare, aerare, irigare etc.), poate fi întreținut.) va fi foarte frumos timp de mulți ani. Se caracterizează printr-o rezistență ridicată la stres și la călcare, datorită proprietăților sale de autouscare.Ierburile au un nivel ridicat de rezistență la călcare datorită buruienilor groase, orizontale, deasupra solului, care creează un gazon dens. Acest lucru permite gazonului să facă față unor sarcini mari și, în același timp, cerințelor decorative.

Dozaj:

  • 20 - 30 g/m2 la înființarea gazonului,
  • 5 - 20 g/m2 atunci când este îngroșat

Adâncimea de semănat: 0,5 - 1 cm

Semințe de iarbă conținute în amestec:

  • FESTUCA RUBRA (Festuca roșie) - Toleră bine chiar și în medii moderat umbrite. Rezistentă la solul uscat și la cositul redus. Perioada de vegetație a festucii începe la începutul primăverii și se termină toamna târziu, ceea ce o face activă pe tot parcursul sezonului.
  • LOLIUM PERENNE RPR (Iarbă de secară perenă) - Formează o rețea de rădăcini dens conectată. O iarbă cu o rată de creștere medie, tolerantă la condiții de umbră. Foarte rezistentă la utilizare intensă și la daune mecanice. Creștere lentă după cosire.

descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul