FilterJet 600 filtru intern 1 buc

Filtru compact pentru acvariu de interior pentru filtrare mecanică și biologică. Potrivit pentru acvarii cu un volum de 120 - 170 litri. Debit maxim de apă - 550 l / h.
FilterJet 600 filtru intern 1 buc
Preț total204 ron TVA inclus
Acest produs nu se poate cumpăra
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 204 ron MwSt
U výrobce 14 bucîn două zile pentru colectare
Cod0114737ProducătorTETRAGaranție24 luni

Puternicul filtru de acvariu Tetra FilterJet.

- Filtru intern puternic și silențios
- Cu supapă Venturi reglabilă pentru îmbogățirea cu oxigen
- Duză de ieșire reglabilă pentru reglarea optimă a circulației apei
- Pornire intuitivă
- Instalare ușoară în acvariu
- Burete de filtrare ușor de curățat
- Ideal și pentru acvariile de creveți

Curăță temeinic apa datorită unei combinații de filtrare mecanică, biologică și chimică. În acest fel, îndepărtează particulele mari și mici de murdărie din apa acvariului, creând astfel echilibrul biologic necesar pentru acvarii.
Filtrarea mecanică îndepărtează cantități mari de particule poluante din apă, de exemplu prin aspirarea nămolului din substrat, precum și a solidelor în suspensie, cum ar fi algele și resturile de plante moarte.
Cu toate acestea, bacteriile nitrificatoare joacă un rol mult mai important în cadrul filtrului. Aceste bacterii benefice se depun pe substratul filtrului și descompun amoniacul și nitriții dăunători în nitrați. Acest proces face parte din filtrarea biologică și din degradarea naturală din acvarii. Filtrul intern este, de asemenea, foarte silențios.

Instalarea filtrului Tetra FilterJet este atât de ușoară, încât filtrul este gata de utilizare în câteva secunde. Duza de ieșire reglabilă asigură o circulație optimă a apei, permițând aerisirea uniformă a întregului acvariu.

Un alt avantaj al filtrului pentru acvariu de interior Tetra FilterJet este că buretele său de filtrare este foarte ușor de curățat. Acest lucru reduce semnificativ timpul necesar pentru întreținerea filtrului. Nu curățați materialul filtrului cu apă fierbinte, deoarece acest lucru va deteriora bacteriile benefice instalate în filtru.
În mod similar, nu folosiți niciodată substanțe chimice pentru a curăța filtrul.

Pentru a preveni deteriorarea pe termen lung a populației de bacterii din filtru, vă recomandăm să nu curățați filtrul în timpul unui schimb parțial de apă de rutină.

ProducătorTETRA
Délka balení9.2000
Šířka balení14.8000
Výška balení14.3000
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul