Filtru EX 1500 Plus extern 1 buc

Setul complet de filtre externe pentru acvariu asigură o calitate excelentă a apei pentru peștii din acvarii cu un volum de 300-600 l. Producție: 1030 l/h.
Filtru EX 1500 Plus extern 1 buc
Preț total1 113 ron TVA inclus
Acest produs nu se poate cumpăra
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 1 113 ron MwSt
U výrobce 29 bucîn două zile pentru colectare
Cod0114923ProducătorTETRAGaranție24 luni

Setul complet de filtre externe pentru acvariu asigură o calitate excelentă a apei pentru peștii din acvarii cu un volum de 300-600 l.

Combinați apa cristalină cu performanțe ridicate, funcționare silențioasă și eficiență energetică cu filtrul nostru TetraTec EX. Acest produs este conceput pentru a vă oferi ce e mai bun din ambele lumi - apă curată și sănătoasă pentru peștii dvs. și o priveliște fascinantă a vieții din acvariu pentru dvs.

Folosește un sistem de proiectare cu mai multe coșuri și diverse materiale de filtrare pentru a purifica în mod fiabil și eficient apa din acvariu prin descompunerea nutrienților în exces. De asemenea, este inclus un kit complet care include toate materialele de filtrare pentru o activare rapidă și ușoară.

Funcționarea sa eficientă din punct de vedere energetic și silențioasă este perfectă pentru orice casă. Filtrul TetraTec EX include, de asemenea, un dispozitiv auxiliar de aspirare pentru o pornire ușoară a filtrului, supape pentru controlul precis al debitului de apă și o funcție de prefiltrare pentru a minimiza întreținerea.

  • Apăcristalină - Filtrul TetraTec EX produce o apă cristalină care este sigură pentru pești și oferă o priveliște fascinantă a vieții din acvariu.
  • Eficientă din punct de vedere energeticși silențioasă - Acest filtru este extrem de puternic, dar eficient din punct de vedere energetic și silențios, ceea ce îl face ideal pentru orice casă.
  • Instalare și întreținere ușoară - Kit complet care include toate materialele de filtrare pentru o activare rapidă și ușoară, împreună cu o funcție de prefiltrare pentru a minimiza întreținerea.
  • Control precis aldebitului de apă - Produsul include supape pentru controlul precis al debitului de apă, astfel încât să puteți seta debitul corect de care au nevoie peștii dvs.
  • Valoare excelentă - Filtrul TetraTec EX oferă o calitate și o performanță ridicată la un preț excelent, ceea ce îl face o investiție excelentă pentru orice proprietar de acvariu.

Potrivit pentru acvarii de 300-600 de litri.

ProducătorTETRA
Délka balení46.5000
Šířka balení43.0000
Výška balení29.5000
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul