Jgheab PREFA, jgheab de aluminiu Ø 190 mm, lungime 6M, gri deschis P10 RAL 7005

Jgheab PREFA, jgheab de aluminiu Ø 190 mm, lungime 6M, gri deschis P10 RAL 7005
Preț total133 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 6 m
Preț pentru m 133 ron MwSt
Na objednávkucomandăm de la producător
Cod5803,023ProducătorPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.Garanție40 ani

Jgheab PREFA, jgheab din aluminiu Ø 150 mm, lungime 3M, antracit P10 RAL 7016

Există momente în care ne plângem de ploile excesive. Și apoi sunt săptămâni și luni în care ne uităm spre cer și ne dorim doar puțină ploaie. Indiferent de faza în care ne aflăm, locuința noastră trebuie să fie pregătită pentru posibile ploi (abundente). Un sistem de drenaj funcțional este alfa și omega pentru a fi protejat de ploile abundente. PREFA vă oferă un sistem complet de drenaj din aluminiu, inclusiv accesorii de instalare, de la o singură sursă. De la jgheaburi semirotunde la burlane pătrate, de la cazan la dispozitivul de prindere a frunzelor - nicio dorință nu rămâne neîmplinită.

PREFA žlaby, okapy


Ce dimensiune de jgheab ar trebui să aleg?

Nu sunteți sigur cum să alegeți dimensiunea jgheabului? Am pregătit un articol pentru dumneavoastră: Cum să alegeți dimensiunea corectă a jgheabului și să măsurați lățimea dezvoltată, unde veți afla totul despre alegerea dimensiunii.

Rozvinutá šíře 80mm Rozvinutá šíře 100mm Rozvinutá šíře 125mm Rozvinutá šíře 150mm
lățime 200mm lățime 250mm Lățime 280mm lățime 333mm

Avantajele sistemului de jgheaburi PREFA

Výhody Prefa

NU ELIBEREAZĂ METALE GRELE

Jgheaburile și burlanele PREFA sunt fabricate din aluminiu și nu eliberează metale grele dăunătoare în apele reziduale.

Výhody Prefa

FĂRĂ

Jgheaburile și burlanele de acoperiș PREFA sunt fabricate din aluminiu și, prin urmare, nu ruginesc. Nu se formează pete de rugină sau chiar găuri în jgheaburi.

Výhody Prefa

DESIGN ROBUST

Aveți nevoie de o soluție mai robustă, de exemplu: pentru zona de intrare? PREFA oferă, de asemenea, un sistem de drenaj robust, cu aluminiu de 1,6 mm grosime, în formă rotundă (drenaj robust) sau pătrată (drenaj pătrat).

Výhody Prefa

NICE

Datorită finisajului P.10, sistemul de drenaj este, de asemenea, perfect asortat vizual cu sistemele de fațadă și acoperiș mat P.10. Pentru optica de colț, vă recomandăm variantele noastre pătrate: jgheab pătrat și jgheab de coborâre pătrat.

Výhody Prefa

FĂRĂ

Jgheaburile și burlanele de acoperiș PREFA sunt fabricate din aluminiu și, prin urmare, nu ruginesc. Nu se formează pete de rugină sau chiar găuri în jgheaburi.


Variante de culori ale sistemului de jgheaburi PREFA

Sistemul de drenaj PREFA se potrivește cu schema de culori a acoperișului și cu sistemul de fațadă PREFA, deoarece poate fi coordonat în funcție de culoarea acoperișului și a sistemului de fațadă.Acest lucru poate face sistemul de drenaj aproape invizibil, dacă se dorește. Alternativ, intensitatea cromatică a sistemului de drenaj poate fi folosită în mod activ pentru a sublinia caracterul arhitectural al clădirii. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sistemul complet de drenaj din aluminiu PREFA este disponibil într-o gamă largă de culori.

Noul finisaj mat P.10

Suprafața P.10 are un finisaj de înaltă calitate și maleabil, care nu se exfoliază. Deoarece este din aluminiu, nu ruginește, eliminând lucrările plictisitoare de vopsire sau de reparații. În plus față de antracit, maro și gri deschis, sunt disponibile și culori închise începând cu 2021 gri, maro alune, alb PREFA și negru în calitatea dovedită P.10Sistemul de drenaj este doar o parte a sistemului complet din aluminiu PREFA și, prin urmare, se potrivește vizual și funcțional cu sistemele de acoperiș și fațadă PREFA.

Povrh P.10


Jgheab semicircular

Jgheabul din aluminiu PREFA este un jgheab clasic care se potrivește perfect cu acoperișul dumneavoastră (PREFA). Acest jgheab popular este disponibil în 3 dimensiuni, în lungimi de 3 sau 6 metri, în multe culori standard, de asemenea, în calitate P.10.

02

Dimensiunile jgheaburilor - Jgheaburi semirotunde

În conformitate cu EN-612

Lățime dezvoltatăÎnălțimea jgheabului "A"Înălțimea jgheabului "C"Diametrul jgheabului "E"Diametrul capului "D"
250 63 74 105 19
280 72 83 126 19
333 87 98 153 19

Půlkulatý žlab


Jgheab pătrat

Jgheabul pătrat PREFA este echivalentul pătrat al jgheabului semirotund. De asemenea, este disponibil în 2 dimensiuni și două lungimi (3 și 6 metri). Împreună cu jgheabul pătrat, acesta conferă casei un aspect modern. Jgheabul clasic rotund poate fi, de asemenea, combinat cu jgheabul pătrat.

02

Dimensiuni ale jgheaburilor - Jgheaburi de tip ROUGH GUTTERS

În conformitate cu EN-612

Lățime dezvoltatăÎnălțimea jgheabului "A"Înălțimea jgheabului "C"Diametrul jgheabului "E"Diametrul capului "D"
250 54 85 60 19
333 75 120 85 19

Hranatý žlab


Jgheab de perete

Jgheabul PREFA este montat pe acoperiș cu ajutorul unor cârlige, spre deosebire de jgheaburile semirotunde și pătrate.Se potrivește perfect cu zonele de acoperiș de la limita de proprietate, deoarece streașina nu iese în acest fel în afară, dar trebuie menținută o pantă minimă. În setul complet PREFA veți primi accesoriile corespunzătoare dintr-o singură sursă.

Nástřešní žlab


Racordarea jgheaburilor prin lipire

Atenție! Din motive de siguranță la locul de muncă, nu vă urcați și nu vă plimbați în jgheab. Vă rugăm să respectați și instrucțiunile din manualul tehnic. Kitul de adeziv special PREFA este suficient pentru aproximativ 32 de îmbinări de jgheaburi.

Návod prefa

Ascuțiți suprafețele lipite cu șmirghel.

Návod prefa

Degresați capetele jgheaburilor cu degresant (așteptați 5 minute - timp de reacție)

Návod prefa

Se aplică o bandă de adeziv de aproximativ 8 mm lățime.

Návod prefa

Pliați jgheaburile unul în celălalt. Treceți capul prin nit.

Návod prefa

Închideți canelura pentru apă din partea din spate a jgheabului. Atunci când este lipit corect, adezivul este împins în afara părții interioare a jgheabului.


Racordarea jgheaburilor cu ajutorul REINFORCEMENT

Návod prefa

Se aplică o bandă de adeziv sau de silicon de 8 mm lățime.

Návod prefa

Îndoiți jgheaburile împreună și închideți canelura pentru apă.

Návod prefa

Găuri de găurire de ø 4,1 mm

Návod prefa

Se perforă în cruce cu nituri PREFA 4x10 mm (6 nituri pentru jgheabul 250, 8 nituri pentru jgheaburile 280 și 333, 10 nituri pentru jgheabul 400).

Návod prefa

În plus, etanșați niturile din interiorul jgheabului.


INSTALAREA DE EXPANSIUNE A JGHEABURILOR

Instalarea rostului de dilatare: rostul de dilatare trebuie instalat la fiecare 12 m pentru jgheaburile semirotunde și pătrate și la fiecare 6 m pentru jgheaburile de acoperiș. Rostul este lipit sau nituit. Se taie 80 mm de onduleuri la capetele jgheaburilor îmbinate, se lipește rostul de dilatare, se acoperă cu un dop (nu se etanșează).

Návod prefa

Instalarea rostului de dilatare (rostul este lipit sau nituit)

Návod prefa

Atașați capacul de dilatare.


Parametrii:

CuloareGri deschis P10
Diametru190 mm
CuloareGri deschis
Tip de culoaresimilar cu RAL 7005
Lungime6 m
SpecieJgheab, jgheab
Materialaluminiu
Lățimea extinsă400 mm
TipSemicircular
VariantăSvětle šedá RAL 7005
ProducătorPrefa Aluminiumprodukte s.r.o.
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul