KU 35 Al montare pe margine, înălțime 22 mm pentru panouri cu cadru

KU 35 Al edge grip - înălțime 22 mm
KU 35 Al montare pe margine, înălțime 22 mm pentru panouri cu cadru
Preț total3,43 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 ambalaj
Preț pentru ambalaj 3,43 ron MwSt
U výrobce 6 561 ambalajîn două zile pentru colectare
Cod0106054ProducătorWT WINTECH a.s.Garanție24 luni

KU 35 Al montare pe margine, înălțime 22 mm pentru panouri cu cadru

Suportul de margine KU 35 Al, cu o înălțime de 22 mm, este un accesoriu excelent pentru panourile solare cu cadru. Acest suport din aluminiu este special conceput pentru a oferi o fixare sigură și stabilă pentru panourile solare.

Cu o înălțime de 22 mm, suportul de margine KU 35 Al este ideal pentru panourile cu cadru, deoarece oferă suficient spațiu pentru o fixare ușoară și fermă a panourilor. Construcția sa din aluminiu de înaltă calitate asigură rezistența la intemperii și o durată de viață lungă.

Acest suport este proiectat pentru o instalare ușoară și compatibilitate cu diferite tipuri de panouri solare cu cadru. Construcția sa puternică și robustă va asigura că panourile dvs. sunt fixate în siguranță și pot rezista la intemperii. Suportul de margine KU 35 Al este o soluție fiabilă pentru instalația dvs. fotovoltaică.

Investiția în KU 35 Al Edge Mount vă oferă liniștea că panourile solare vor fi fixate în mod stabil și sigur. Cu ajutorul acestuia, puteți maximiza performanța sistemului dvs. fotovoltaic și puteți obține performanțe optime de la panourile solare cu ramă.

ProducătorWT WINTECH a.s.
VariantăMnožství v balení 1 ks
Tipul varianteiCantitate la pachet 1 buc
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul