Profil de plastic BRYZA "J", lungime 3M, nuc auriu

Elementul de bază pentru montarea streașinii, asigurând un finisaj estetic și durabil al acoperișului.
Profil de plastic BRYZA "J", lungime 3M, nuc auriu
Preț total48,5 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 48,5 ron MwSt
Avem 118 bucdisponibil imediat pentru cumpărare
Cod81-029ProducătorBRYZAGaranție24 luni

Profil de plastic BRYZA "J", lungime 3M, nuc auriu

Acesta este profilul de bază necesar pentru montarea plăcilor de tavan din PVC. Este utilizat atât pentru fațadă, cât și pentru placa frontală din spatele streașinii. Profilul "J" susține plăcile de plafoane din PVC și le finisează din punct de vedere estetic.

Podhled1Podhled2


Instalarea centurii J

Benzile J se montează pe perimetrul acoperișului în construcție prin fixarea lor pe șarpante cu o distanță de aproximativ 30 cm. Unul dintre capetele plăcii de subțiori poate fi montat pe placa frontală de față (A), corect profilată, în locul benzii J. În cazul unei fațade, banda J trebuie să fie întotdeauna utilizată pentru a alinia perimetrul acoperișului în construcție.

instalace J pásu


Instalarea elementelor de tavan suspendat la structura de susținere

Elementele de tavan sunt fixate pe structura de susținere cu ajutorul unor șuruburi protejate împotriva coroziunii (lungime minimă de 20 mm și dimensiune minimă a capului de 6 mm). Șuruburile trebuie înșurubate perpendicular pe șarpantă în mijlocul găurilor de montare, lăsând un spațiu liber de aproximativ 1 mm (pentru a compensa modificările de lungime legate de temperatură).

Instalace prvků

Parametrii

Specie"J" profil
CuloareNucă de aur
Lungime3 m
MaterialPVC - plastic
Rezistența materialelor1 mm
ProducătorBRYZA
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul