Set de acvariu Vision LED 180 alb 180 l

Acvariu complet echipat cu capac, iluminare MultiLux LED 92 - 2 x 19W, sistem de filtrare Bioflow M și încălzitor de 200W. Dimensiuni: 92 x 41 x 55 cm. Volum: 180 l.
Set de acvariu Vision LED 180 alb 180 l
Preț total2 148 ron TVA inclus
Acest produs nu se poate cumpăra
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 2 148 ron MwSt
U výrobce 1 bucîn două zile pentru colectare
Cod0115319ProducătorJUWELGaranție24 luni

Un acvariu de interior de lux, cu sticlă convexă, complet echipat și potrivit pentru toate camerele.

Prelucrarea atentă din Germania, materialele de calitate superioară și tehnologia perfect reglată garantează cea mai bună calitate și siguranță, ceea ce asigură o viață lungă a acvariului dvs.

Iluminare

Cu tehnologia de iluminat LED Multilux de ultimă generație, obțineți o intensitate luminoasă excelentă și o creștere remarcabilă a plantelor. Tuburile LED interschimbabile creează un spectru luminos optim, economisind în același timp până la 50% din energie.

Chiar și cu iluminatul pornit, puteți lucra confortabil la acvariu, deoarece iluminatul este rezistent la apă.

Filtru

Pentru o filtrare optimă, acvariul este echipat cu filtrul de înaltă performanță Bioflow M. Acest filtru intern combină eficiența cu siguranța și constituie elementul central al acvariului.

Bioflow M este echipat cu cinci medii de filtrare de înaltă eficiență și o pompă de circulație silențioasă, dar puternică Eccoflow 600.

Încălzitor

Încălzitorul reglabil este perfect integrat în circulația apei din sistemul de filtrare Bioflow M și asigură o temperatură corectă a apei.

Dimensiunile acvariului

92 x 41 x 55 cm, 180 l

Cu o lungime de 92 cm și o lățime de 41 cm, acvariul Vision 180 LED este cel mai mic acvariu din gama Vision.

Carcasă

Cu dulapul asortat, acvariul dvs. va sta în siguranță pe o bază solidă. Iar din punct de vedere vizual, acvariul dvs. va arăta perfect împreună cu dulapul.

Dulapul se montează cu ușurință pe acvariu și are spațiu de depozitare pentru accesorii și echipamente necesare pentru întreținerea acvariului.

Dulapul nu este inclus!

ProducătorJUWEL
Délka balení96.0000
Šířka balení43.5000
Výška balení58.0000
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul