Tetra pH test de apă dulce 10ml

Un test pentru a măsura cu precizie valoarea pH-ului în apa dulce.
Tetra pH test de apă dulce 10ml
Preț total130 ron TVA inclus
Acest produs nu se poate cumpăra
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 130 ron MwSt
Nelze objednatsold out
Cod0116691ProducătorTETRAGaranție24 luni

Un test pentru a măsura cu precizie valoarea pH-ului în apa dulce și în apa sărată.

Modul în care se simt peștii în acvariu sau în iazul din grădină depinde și de nivelul de aciditate. Valoarea pH-ului, numit și nivel de aciditate, reprezintă una dintre cele mai importante proprietăți chimice ale apei, așa-numitul nivel de acțiune al tuturor componentelor acide și bazice dizolvate în apă. Apa cu o valoare a pH-ului de 7,0 este descrisă ca fiind neutră, apa cu o valoare mai mică este acidă, iar apa cu o valoare mai mare este bazică. Monitorizarea regulată a valorii pH-ului este foarte importantă, deoarece toate organismele din acvariu sunt sensibile la schimbările drastice și bruște ale valorii pH-ului. Pentru toate organismele din apa dulce (pești, plante, microorganisme), o valoare a pH-ului între 6,5 și 8,5 este ideală. În acvariile de apă dulce, valoarea pH-ului se poate modifica în situații de urgență sau atunci când se schimbă o mare parte din apă (înlocuire totală). în cazul apei stagnante foarte moi din acvariu (nivel KH sub 1° - 2° dH), nivelul pH-ului poate scădea brusc la valori alarmante sub 4,0. Valoarea KH trebuie monitorizată cu strictețe pentru a se asigura că nu scade sub 2° până la 4° dH.Prin urmare, Tetra oferă, de asemenea, un test pentru a măsura magnitudinea KH (duritatea carbonaților).

În apa sărată, valoarea pH-ului este ușor alcalină și, în mod ideal, la 8,3.

Din acest motiv, majoritatea peștilor marini au nevoie de apă cu o valoare a pH-ului cuprinsă între 8,0 și 8,6. Pentru a reduce fluctuațiile de pH, trebuie avut grijă să se mențină valoarea KH între 8° și 10°dH.

Testul Tetra Freshwater pH Test este conceput pentru testarea în acvarii de apă dulce și în bazinele de grădină. Nu trebuie utilizat pentru măsurători în acvarii de apă sărată, deoarece acest lucru va duce la rezultate inexacte ale testului. Testul de pH Tetra Saltwater este destinat utilizării numai în acvarii de apă sărată.

Nu se utilizează pentru măsurarea apei dulci, deoarece acest lucru va duce la un rezultat inexact al testului.

ProducătorTETRA
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul