După ce ați instalat cârligele, așezați jgheabul în ele și marcați poziția burlanului în punctul cel mai de jos.
Trasați marginea ceainicului pe suprafața jgheabului cu un creion moale.
Gaura de scurgere trebuie tăiată cu o foarfecă. Nu este permisă utilizarea uneltelor de mare viteză! Diametrul orificiului trebuie redus cu aproximativ 2,5 cm față de marginea marcată anterior a ceainicului.
Lucrați muchia tăietoare pe interiorul jgheabului folosind unelte adecvate care nu vor deteriora stratul de acoperire al jgheabului, de exemplu un ciocan de plastic.
Stabilitatea cazanului este asigurată de patru elemente de fixare, așa-numitele frunze, care trebuie să fie îndoite adânc în marginea streașinii.
01 Jgheab , jgheab, 02 Cârlig de jgheab drept, 03 Cârlig de jgheab răsucit, 04 Cârlig de jgheab tăiat 05 Tigaie de jgheab, 06 Racord de jgheab, 07 Colț interior de jgheab, 08 Față de jgheab 09 Colțul exterior al jgheabului, 10 Șurub pentru manșon, 11 Capac de stabilizare, 12 Canalizare fără gât, 13 CircumferințăCapacul canalului, 14 Racordul canalului, 15 Racordul canalului, 16 Clapeta de apă de ploaie, 17 Cotul canalului, 18 Cotul de ieșire a canalului, 19 Geiger
Diametru | 150/100 mm |
Culoare | Maro RAL 8017 |
Specie | Fierbator cu jgheab |
Material | zinc |
Producător | BRYZA |
Acest magazin online folosește cookie-uri care contribuie la funcționarea corectă a site-ului. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.