Jgheab RŠ 333, 1 bm, aluminiu ceh, maro închis RAL 8019

Jgheab RŠ 333, aluminiu ceh, maro închis RAL 8019
Jgheab RŠ 333, aluminiu ceh, maro închis RAL 8019
Jgheab RŠ 333, aluminiu ceh, maro închis RAL 8019
Selectați o variantă
Délka 1 m
Zakázková výroba
Délka 2 m
Zakázková výroba
Délka 3 m
Zakázková výroba
Preț total51,9 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 buc
Preț pentru buc 51,9 ron MwSt
Zakázková výrobane îndoim și tăiem
Cod0103398ProducătorSTREFA s.r.o.Garanție24 luni

Clapeta de jgheab

Un jgheab se formează atunci când două planuri ale acoperișului se întâlnesc.

Râpa poate fi rezolvată în primul rând prin acoperirea acoperișului - în cazul în careîn cazul țiglelor de asfalt, acoperișuri din șablon, cum ar fi ardezia, eternit sau acoperișuri din țiglă, cum ar fi placa de castor. Executarea unei jgheaburi cu ajutorul materialului pentru acoperișuri este o afacere impresionantă din punct de vedere estetic. Din punct de vedere financiar, însă, această execuție este mai pretențioasă, atât în ceea ce privește consumul de material pentru acoperișuri, cât mai ales în ceea ce privește instalarea propriu-zisă.

În al doilea rând, proiectarea jgheabului folosind foi. Aceasta este opțiunea cea mai comună în condițiile noastre (în cazul unor învelitori de acoperișuri este și singura opțiune - de exemplu, pentru acoperișurile din țiglă și metal).

Jgheabul din tablă se realizează cu îndoituri la extremități, se fixează lala șarpantă sau la cofraj cu ajutorul unor ancore și prelungiri realizate din benzi de tablă. Lățimea dezvoltată a tabloului de tablă trebuie să fie de minimum 333 mm. Panta planurilor acoperișului poate varia. Pe baza pantelor diferite, cantități diferite de apă pot curge prin partea stângă și partea dreaptă a jgheabului de acoperiș.În astfel de cazuri, jgheabul este fabricat cu un așa-numit design "etanș la apă". Se produce șanțul intermediar pentru apă (cazuri cu diferențe mai mari de 10°).

CuloareMaro (RAL 8019)
Lățimea extinsă333 mm
MaterialAluminiu ceh
SuprafaţăNeted
VariantăDélka 1 m
ProducătorSTREFA s.r.o.
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul