Profile de aluminiu SH 45x40 mm pentru panouri fotovoltaice, lungime 2,5M

Profil SH Al - bară 2,50 m
Profile de aluminiu SH 45x40 mm pentru panouri fotovoltaice, lungime 2,5M
Preț total103 ron TVA inclus
Cumpărați
Abonament în multipli 1 ambalaj
Preț pentru ambalaj 103 ron MwSt
U výrobce 112 ambalajîn două zile pentru colectare
Cod0106063ProducătorWT WINTECH a.s.Garanție24 luni

Profile de aluminiu SH 45x40 mm pentru panouri fotovoltaice, lungime 2,5M

Profilele din aluminiu SH 45x40 mm oferă posibilități excelente de utilizare în sistemele fotovoltaice. Acestea sunt realizate dintr-un material de aluminiu durabil, rezistent la condițiile meteorologice și care asigură o durată de viață lungă. Datorită ușurinței și rezistenței lor, aceste profile sunt ușor de manevrat și, în același timp, oferă suficientă rigiditate pentru poziționarea stabilă a panourilor solare.

Profilele noastre sunt concepute pentru a permite instalarea ușoară și sigură a panourilor solare. Oferim diferite lungimi de profile pentru a ne adapta la nevoile dvs. specifice și la dimensiunile panourilor solare. Cu profilele noastre de aluminiu SH 45x40mm puteți crea o structură stabilă și estetică pentru instalația dumneavoastră fotovoltaică.

Investiția în aceste profile profesionale din aluminiu va garanta funcționarea fără probleme a sistemului dumneavoastră fotovoltaic. Profitați de calitatea și fiabilitatea lor ridicată pentru o performanță maximă și o durată de viață lungă a panourilor dvs. solare. Cu profilele noastre de aluminiu SH 45x40 mm obțineți o bază solidă și durabilă pentru utilizarea eficientă a energiei solare.

ProducătorWT WINTECH a.s.
VariantăMnožství v balení 1 ks
Tipul varianteiCantitate la pachet 1 buc
descriere
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Setări detaliatePermite totul